Het is zover!

Proefexemplaar

Ik bekijk en bepotel de cover van het boek. Dit is niet zomaar een boek, nee, het is een door mij geschreven boek. De cover ziet er goed uit en ik ben blij verrast, ook omdat mijn/ons idee zo mooi werd omgezet. Het boek ligt goed in de hand. Ik sla het open. Ik weet niet meer wanneer en hoe ik die woorden en zinnen bij elkaar geschreven heb. De inspanning, het denken, schrijven en schrappen heb ik volgehouden, ook in of na tijden dat ik het niet meer goed zag zitten. Daar ben ik fier op. Ik besef ook: ik ga nu met de billen bloot. Inhoud, structuur en stijl zullen beoordeeld worden – hoe zal ik daarmee omgaan? 

In uitgeverij Het Punt

Het antwoord op de vraag of ik mijn boek ook wilde publiceren heb ik lang voor me uitgeschoven. Eerst maar eens afwachten of ik het kan, dacht ik, een lang verhaal tot een samenhangend en leesbaar geheel brengen. Een echt verhaal schrijven met een thema en een verhaallijn, een verhaal dat uitnodigt tot verder lezen en liefst ook tot nadenken stemt. Toen het einde in zicht kwam – een einde dat zich pas in de loop van het verhaal ontwikkeld heeft – begon ik er toch van te dromen die hoop uitgeprinte papieren ook in boekvorm in mijn handen te kunnen houden. Ik ben heel blij dat Uitgeverij Het Punt die droom heeft waar gemaakt.

In een hoekje met een boekje

De titel was een nachtelijke inval. Nachtelijke invallen die je niet hebt opgeschreven en de volgende ochtend toch nog weet, mag je niet negeren, is mijn ervaring. 

Geschreven en gedrukt !

Ben ik nu een schrijver? Wanneer mag je jezelf een schrijver noemen? Wanneer je schrijft of wanneer je gelezen wordt? 

Info over het boek vind je op mijn website: www.ingridvanderkrieken.com

“Duiven komen altijd terug” is vanaf nu te verkrijgen bij: 

Uitgeverij Het Punt

Standaard Boekhandel

bol.com

via het contactformulier op mijn website: www.ingridvanderkrieken.com/contact

Alvast bedankt voor het supporteren en de interesse!

56 reacties op “Het is zover!”

 1. Beste Ingrid Je boek is besteld Ik zal het met veel nieuwsgierigheid lezen. Voor mij mag jij je schrijver/ster noemen. Wat de presentatie bij je thuis betreft ga/kan ik niet aanwezig zijn maar ik kom naar Eupen een van de volgende weken en kunnen we elkaar misschien ergens treffen. Ik zal je op de hoogte houden. Alvast proficiat met je boek. Ik ben blij dat ik nu een schrijfster heb in mijn kennissenkring . Ik zal er zeker mee stoefen. grts Fernand

  Geliked door 1 persoon

 2. Dank je wel, Ingrid, dat je me het vertrouwen gaf om bij je eerste lezers te zijn! Ik popel om het gedrukte boek in handen te houden. dat gebeurt heel binnenkort, hoop ik. Veel succes ermee, en vooral veel lezers!

  Geliked door 1 persoon

 3. Gefeliciteerd Ingrid met je boek. Zojuist heb ik het besteld bij de Standaard Boekhandel in België. Als ik het boek ontvangen heb ga ik het graag lezen want ik ben al jarenlang een enthousiaste lezeres van je blog “ Rimpelingen “ !
  En ik laat je graag weten wat ik van je boek vind als ik het gelezen heb.
  Wens je veel fijne reacties.

  Geliked door 1 persoon

 4. Beste Ingrid,
  Toen ik je boek opensloeg, had ik eigenlijk niet veel tijd. Toch even het voorwoord lezen en toen nog een stukje en nog, en nog. Dat werden meteen meer dan 100 pagina’s. De voormiddag nadien… helemaal gelezen. Je schrijft niet alleen Ingrid maar je schildert met woorden het hele gebeuren. Voor mij een bestseller. Proficiat en laat de pen zijn gang maar gaan. Wij zijn supporters! Michel en Ria

  Geliked door 1 persoon

 5. Proficiat met je roman ‘Duiven komen altijd terug’ ! veel succes gewenst met de verkoop en veel inspiratie bij een volgend roman of wat dan ook, veel belovend trouwens.

  Geliked door 1 persoon

 6. Dag Ingrid, Je boek is keurig verzonden vanuit België en ik heb het in één adem uitgelezen. Heel boeiend en het bracht ook herinneringen boven aan mijn eigen familie in dat kleine dorp aan de rivier waar ik opgegroeid ben. In mijn kinderjaren woonden daar vele familieleden en nu nog maar een gezin. Het is belangrijk om je eigen weg te volgen en je zult ondervinden dat je overal aardige mensen kunt treffen als jezelf een beminnelijk mens bent. Deze wijze woorden sprak mijn hoogbejaarde oudoom Jan op mijn achttiende verjaardag. En hij had gelijk. Wens je veel succes met je boek. Cornelia

  Geliked door 1 persoon

Reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

INGRID VANDERKRIEKEN

%d bloggers liken dit: