Sneeuw!

Omdat het heeft gesneeuwd vannacht en ik reclame wil maken voor Greta Den Hert en haar foto’s. Ze is vannacht online gegaan en nu kunnen we eindelijk beginnen meegenieten van wat zij allemaal ziet!

VAN KLEIN EN GROOT

Eindelijk, eindelijk had het nog eens gesneeuwd. Niet overal. Hier thuis waren het enkele vlokjes die zich snel verstopten voor de zon. Er viel weinig of niets te rapen.

Dan maar naar de Hoge Venen, samen met JD een oude rot in het vak. En koud dat het was! -8°? Het voelde aan als Siberië, dat hadden we de laatste winters niet gehad! Het ven had een witte mantel om zijn schouders geslaan, de luidsprekers gedempt en een frisse bries opgezet. En hoe die sneeuw de bomen omarmde. Alleen geliefden kunnen dat.

_DCS6168

Plat op mijn buik lag ik, in de koude sneeuw om dat sprietje met ijskristallen te fotograferen. Mijn natte sneeuwhand sputterde tijdens het scherpstellen van mijn makro-objektief.

_DCS6205

Op weg naar de auto snakte ik naar een warme kop thermoskoffie. Go, dat zou smaken! Amper vijf stappen nog. JD had de koffer al open. Plof, daar lag ik, op…

View original post 15 woorden meer

4 reacties op “Sneeuw!”

  1. Wat een prachtige foto’s en ook een mooi verhaal. Heerlijke winterse kou, gezond weer. Veel beter dan alle mist en regen.
    Opeens denk ik aan het oude huis waar wij vroeger woonden. Er was een onverwarmde logeerkamer en daar speelden wij “Noordpooltje” met alle poppen en knuffeldieren. We werden achtervolgd door wolven.Lang geleden.

    Geliked door 2 people

Reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

INGRID VANDERKRIEKEN

%d bloggers liken dit: