Concert

Overdrijven ligt me niet. Echt, ik kan dat niet. Geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt om de dingen aan te dikken. Zo hadden we zaterdagavond een optreden met het koor. Ieder ander zou vertellen hoe geweldig het was, maar zoiets doe ik niet. Ik vind dat dat niet hoort, jezelf in de bloemetjes zetten. Dat moeten anderen maar doen. Nochtans, het was een mooi concert. Meer nog, het was een wonderbaarlijk concert. Met meer dan 200 mannen en vrouwen hebben we zaterdagavond in de Benediktinerabtei van Kornelimunster het Deutsche Requiem van Brahms gezongen. Begeleid door het Symfonieorkest van Aken en twee solisten! En hoe indrukwekkend dat was, staat vandaag in ons gazet!

Afbeelding (16)

6 reacties op “Concert”

Reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

INGRID VANDERKRIEKEN

%d bloggers liken dit: