Ferrari

Ze zitten gezellig na te tafelen met hun kinderen en praten over van alles en nog wat. Over school, over vriendjes, over scheiden en daarbij je ouderlijk huis verliezen. Of ze in een huis op het platteland zullen gaan wonen of toch maar in de stad op hun appartement zullen blijven. Wat de voor- en nadelen daarvan zijn. Dat ze twee auto´s zullen nodig hebben als ze besluiten buiten de stad te gaan wonen.
Hun jongste zoon, hij is vijf, zit er wat in zichzelf gekeerd bij en laat zijn speelgoedautootje over de tafel heen en weer rijden. Hij zegt nooit veel en ze schrikken dan ook allemaal op als hij plompverloren vraagt: “Kan je in een Ferrari ook slapen?” Als hij hun verbaasde blikken ziet, voegt hij er trouwhartig aan toe: “Dan hoef ik later geen huis.”

Reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

INGRID VANDERKRIEKEN