Technische details

Onze zoon heeft op school seksuele voorlichting gekregen. Wij dachten dat wij hem goed hadden geïnformeerd, maar kennelijk heeft het verhaal van de meester op school toch net iets meer indruk gemaakt.
Aan tafel deelt hij plechtig mee dat hij nu weet hoe kindjes in mamabuiken kunnen groeien. Ernstig vertelt hij dat man en vrouw naakt bij elkaar moeten gaan liggen. Terwijl hij zijn twee broers beschrijft hoe het zaad van de man naar het eitje van de vrouw vloeit, maakt zijn rechterarm een grote boog door de lucht. De technische details staan hem blijkbaar nog altijd niet duidelijk voor ogen. Ineens valt hem iets te binnen en onthutst kijkt hij ons aan. “Hebben jullie dat dan dríe keer moeten doen?” We knikken vaag. Met grote schrikogen vraagt hij nog: “Oei, en moesten jullie toen ook jullie sokken uitdoen?”

Reageren? Graag!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

INGRID VANDERKRIEKEN

%d bloggers liken dit: